PM: Syukur alhamdulillah ETP, GTP berjaya


   

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak berharap agar rakyat terus menyokong inisiatif yang diperkenalkan kerajaan untuk masa depan negara yang lebih terjamin.

"Syukur Alhamdulillah, negara telah mengecapi pelbagai kejayaan sejak Program Transformasi Ekonomi (ETP) dan Program Transformasi Kerajaan (GTP) diperkenalkan," katanya dalam laman Facebook beliau.

Beliau berkata bagi mendapatkan kandungan penting mengenai GTP dan ETP yang diumumkan beliau di Angkasapuri hari ini, orang ramai boleh lawati laman Twitternya di www.twitter.com/NajibRazak .

Ketika membentangkan Laporan Tahunan Program Transformasi Negara, beliau berkata sebahagian besar matlamat transformasi kerajaan yang dirancang telah berjaya dicapai dengan keadaan taraf hidup rakyat semakin baik, ekonomi negara semakin makmur manakala keadaan kewangan kerajaan terus bugar.

- Bernama

Taboola

Komen

PERINGATAN
Malaysiakini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Malaysiakini
terkini untuk anda

Sign In