Malaysiakini
ADVERTORIAL

Peluang!!! Nama dan jasa anda pasti akan dikenangi dan diingati

Diterbitkan
Dikemaskini 27 Okt 2020, 8:59 pagi

Pengajian al-Quran di Yayasan YPEM adalah disediakan PERCUMA untuk seluruh umat Islam di Malaysia. Mari ambil peluang ini berwakaf demi kejayaan di dunia dan juga sebagai bekalan di akhirat.

Bangunan ini akan dijadikan Pusat Bimbingan al-Quran dan Pengajian Islam percuma bagi seluruh rakyat malaysia. Tenaga pengajar adalah para qari tilawah al-quran yang telah berjaya di peringkat antarabangsa dan kebangsaan.

“Setiap nikmat anugerah Allah SWT dahulukan nikmat itu untuk ibu dan ayah. Bahagiakan dan syurgakan ibu dan ayah kita dengan infaq dan waqaf. InsyaAllah hadiah ini akan menjadikan laluan hidup kita penuh nikmat dan barakah.”

Untuk pertanyaan, tuan/puan dihargai menghubungi kami di talian 05-8900112, layari website http://ypem.asia atau datang terus ke tempat kami untuk lawatan bangunan wakaf. Insyaalah, kita segerakan urusan wakaf tuan demi al-Quran & Islam.

Mulai 15 Oktober 2020, Malaysiakini versi BM memperkenalkan sistem komen baru yang lebih baik.

Untuk berhubung secara telus dan bertanggungjawab dengan pengulas lain, pembaca BM kini perlu menjadi pelanggan berbayar. Anda dapat mengakses kandungan semua bahasa dan menulis komen di semua platform Malaysiakini.

Bersatu sokong media bebas.