mk-logo
Berita
Klinik ADUN Skudai dipecah masuk
Diterbitkan:  Oct 25, 2011 9:45 AM
Dikemaskini: 9:48 AM

ADUN Skudai Dr Boo Cheng Hau kerugian kira-kira RM800 apabila kliniknya di Taman Universiti, di Johor Baharu, dipecah masuk dalam kejadian yang dipercayai berlaku awal pagi ini.

NONE Pemangku Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Johor ACP Che Yusoff Che Ngah berkata kejadian berkenaan disedari seorang pekerja klinik terbabit kira-kira pukul 8 pagi sebelum polis menerima laporan mengenainya sejam kemudian.

"Siasatan awal mendapati tiada sebarang kerosakan serius pada klinik terbabit," katanya di Johor Baharu, hari ini.

Che Yusoff berkata polis akan menjalankan siasatan berpandukan kesan cap jari yang ditinggalkan suspek.

Dr Boo ketika ditemui berkata kejadian terbabit merupakan kali pertama sejak klinik itu dibuka 13 tahun lalu.

- Bernama

Nyatakan sokongan anda pada kewartawanan mapan

Berjuta-juta orang bergantung kepada Malaysiakini untuk melaporkan kebenaran. Berjuta-juta orang bergantung kepada Malaysiakini sebagai sumber kewartawanan berkualiti. Berjuta-juta orang bergantung kepada Malaysiakini untuk mempertahankan ketelusan dan keadilan.

Tanpa tauke untuk menentukan bentuk pemberitaan; bebas daripada pengaruh politik dan komersial, Malaysiakini hanya mempunyai satu sahaja bos - anda, rakyat.

Mengambil kesempatan ini, kami ingin mengucapkan terima kasih atas rasa cinta anda kepada tanah air serta kepercayaan yang diberikan untuk kami menggalas tugas ini - sebagai semak dan imbang kepada kekuasaan.

Kami bergantung kepada langganan anda untuk mempertahankan pendirian ini. Terima kasih.

Lagi berita seperti ini :
Paling Popular
Terkini