BN: Mahathir patut bersara dengan bermaruah

Zikri Kamarulzaman        

Bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad patut bersara daripada politik dengan bermaruah, kata Pengarah Komunikasi Strategik BN Datuk Abdul Rahman Dahlan.

“Saya harap (perkara itu) tetapi sudah tentu ia cuma impian.

“Kita perlu ada budaya bekas perdana menteri patut bersara dengan bermaruah,” katanya kepada pemberita di lobi parlimen hari ini.

Konflik Mahathir dan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak berterusan susulan perbezaan pendapat ketara, terutamanya dalam isu syarikat negara yang terbeban hutang 1MDB.

Komen

PERINGATAN:
Malaysiakini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Malaysiakini
terkini untuk anda

Sign In