
Vanezis: Teoh mungkin alami kecederaan
Teoh Beng Hock mungkin mengalami beberapa kecederaan lebam sebelum jatuh sembilan tingkat dua tahun lepas, demikian suruhanjaya diraja yang menyiasat kematian setiausaha politik itu, diberitahu hari ini.







dikemaskini 5.56pm
Arman Azha Abu Hanifah turut menafikan dakwaan bahawa beliau bertindak demikian kerana tidak menerima projek daripada NGO itu.

Menteri itu berkata, ia kerana bantuan kepada rakyat menjelang pilihan raya adalah sebagai memenuhi manifesto atau janji yang dibuat kerajaan jika menang pilihan raya.


Menurut Nurul Izzah Anwar, komik bertajuk "Kisah Juara Raja Lawak" yang mempersendakan bapanya dihantar kepada pengundi baru di kawasan parlimennya di Lembah Pantai.



Menurut Datuk Ibrahim Ali, rombakan itu akan dibuat dalam mesyuarat bulanan Dewan Tertinggi PERKASA pada bulan ini juga, yang tinggal lagi beberapa hari.

Pengarah operasi SNAP, Paul Kadang menyalah PKR atas kegagalan mencapai persetujuan berhubung peruntukan kerusi, termasuk tuntutan kerusi bertindih.





Hari ini, menteri di Jabatan Perdana Menteri itu berkata trio Datuk T' tidak boleh dilindungi Akta Perlindungan Saksi dan Akta Pemberi Maklumat kerana mereka telah mendedahkan diri mereka kepada umum.

Manakala pihak di belakang penyiaran video kontroversi itu, terutama bekas ketua menteri Melaka Tan Sri Rahim Thamby Chik pula menjadi sasaran serangan balas Pakatan.