
- Sepanjang hayatAKTIFINACTIVEEXPIRED
- Didaftarkan pada:Didaftarkan pada:Akan tamat tempoh pada:AKTIFINACTIVEEXPIRED
- LANGGAN
- Renew
- Sambung Langganan
- Settings
- Hubungi kami
- Log keluar




Tiada pemimpin yang tidak mengalami ujian dan rintangan, namun ujian koto sebegini tampak amat sukar dihadapi.

Jelas setiausaha agung PKR itu, maklumat berkenaan boleh didapatkan dari ibu pejabat PKR oleh ahli yang mahu bertanding pemilihan parti.


KPDNHEP memaklumkan perkara itu ketika media melaporkan kenaikan harga simen.

Sampel air tersebut diambil oleh Jabatan Alam Sekitar di enam lokasi di kawasan perkampungan tersebut berpandukan Jabatan Kemajuan Orang Asli, kata ahli kimia di Jabatan Kimia.


Dr Wan Azizah Wan Ismail berkata tiada keperluan kerajaan hantar pulang pendakwah itu.






Beliau berkata ia bagi membolehkannya memberi tumpuan kepada tugasnya sebagai menteri tetapi akan tetap membantu Amanah negeri itu.


Ada yang 'pakar dalam taktik' ini, kata Zaki Azmi yang menjelaskan 'keadilan ditunda adalah keadilan dinafikan'.

Kadir turut menceritakan pendiriannya dalam soal media ketika krisis politik susulan penyingkiran Anwar.

kemaskini 1.44 pm Pihak yang sebar video seks ada nombor telefon semua pemimpin cabang parti, kata menteri hal ehwal ekonomi.





Timbalan perdana menteri berkata beliau menolak politik kotor kerana telah melaluinya sendiri.

"Kami menggabungkan beberapa kisah daripada saya dan arwah abang (Jamil Sulong), agar anak-anak muda dapat mendengarnya daripada kami sendiri," kata seniwati itu.


"Asyik-asyik kata itu untuk ekonomi negeri. Itu untuk poket mereka lah. Bukan untuk rakyat," kata Presiden Persatuan Pelindung Khazanah Alam, Shariffa Sabrina Syed Akil.


Kanak-kanak berusia tujuh dan lapan tahun itu tinggal bersama mereka sejak tujuh tahun lalu selepas ditinggalkan ibu bapa yang sudah bercerai, kata polis.

Beliau meyangkal dakwaan pihaknya dalam PKR terlibat dalam penyebaran klip video seks yang dikaitkan dengan timbalannya Mohamed Azmin Ali.

Seorang ulama yang arif akan naratif anak muda seharusnya mendekati mereka dengan lebih inklusif, bukan prejudis.

ULASAN | Jangan sesekali berputus asa kepada negara yang kita cintai ini