
- Sepanjang hayatAKTIFINACTIVEEXPIRED
- Didaftarkan pada:Didaftarkan pada:Akan tamat tempoh pada:AKTIFINACTIVEEXPIRED
- LANGGAN
- Renew
- Sambung Langganan
- Settings
- Hubungi kami
- Log keluar



Isu video seks Sandakan jadi ujian keupayaan kepimpinan PH untuk meletakkan kepentingan negara melebihi apa yang disukai atau tidak disukai secara peribadi, kata wartawan veteran itu.



Ini sekalipun dana yang diterima partinya itu dibuktikan kelak sememangnya datang dari syarikat pelaburan negara, kata pemangku presiden Umno.






MUKTAMAR PAS | Biasanya orang yang melontarkan kesangsian terhadap hubungan dengan Umno itu adalah ahli baru PAS, kata Abdul Hadi





MUKTAMAR PAS | Justeru semua jentera parti dan anggota PAS mesti bersiap sedia hadapi PRU ke-15, kata Tuan Ibrahim


MUKTAMAR PAS | Kata naib presiden PAS, tidak mudah untuk ahli parti itu berkorban perasaan bagi menerima kerjasama dengan Umno namun ia tetap dilakukan demi walak



Langkah itu perlu dilakukan untuk menunjukkan beliau berbeza dengan Najib Razak, kata ketua pemuda PKR, Akmal Nasir.

MUKTAMAR PAS | Langkah itu kata ketua Pemuda PAS boleh membantu memperkukuhkan perpaduan dalam kalangan rakyat negara ini


MUKTAMAR PAS | Naib presiden PAS minta ahli, penyokong parti itu baca kandungan berita terlebih dulu dan tidak 'melatah' dengan hanya melihat tajuk berita




MUKTAMAR PAS | Justeru kata Nik Zawawi parti itu perlu bergerak ke depan dan jangan banyak menoleh ke belakang

Bekas menteri pertahanan itu berkata beliau tidak pasti berapa lama akan memberi keterangan kerana tidak tahu soalan yang akan ditanya.

MUKTAMAR PAS | Kata pengerusinya, pendirian organisasi itu akan dipastikan selaras dengan pendirian PAS yang dipercayai demi kepentingan negara


Sultan Selangor bertitah perbuatan itu hanya akan merumitkan keadaan dan tidak akan menyelesaikan masalah yang dihadapi jemaah haji.

Maklumlah, Power Rangers


MUKTAMAR PAS | Nik Abduh yang menduduki tempat pertama pada pemilihan dua tahun lalu turun ke tempat kesembilan


Kemungkinan yang lain adalah menyertai parti politik sedia ada jika parti itu dibubarkan, kata Pengerusi Badan Perhubungan Umno Johor.



Surat itu diterima pada 20 Jun lalu dan melampirkan dokumen berkenaan peraturan pakaian Johor.

Surat itu dihantar pada 19 Jun lalu dan Haziq diberi masa 14 hari untuk menjawabnya.