
- Sepanjang hayatAKTIFINACTIVEEXPIRED
- Didaftarkan pada:Didaftarkan pada:Akan tamat tempoh pada:AKTIFINACTIVEEXPIRED
- LANGGAN
- Renew
- Sambung Langganan
- Settings
- Hubungi kami
- Log keluar


Ia boleh menjejaskan siasatan, kata Mat Sabu yang merujuk pembelian helikopter bernilai RM300 juta yang belum diterima ATM sehingga hari ini.

Pandangan Ketua Umno Tebrau bersifat peribadi dan tidak mewakili akar umbi Umno, kata Dr Asyraf.

Menerusi hantaran Instagram, isterinya Nellisa Nezam mendakwa pelakon filem Paskal itu berlaku curang ketika dia hamil enam bulan.

Penyingkiran secara automatik pemimpin kanan Umno itu, kata sumber, boleh berlaku jika anggota parti setuju pinda perlembagaan mengenai kelayakan seseorang sandang jawatan

Pengerusinya Dr Mohamad Salleh Ismail mengulas kenyataan Menteri Kewangan Lim Guan Eng bahawa kerajaan mahu menuntut sepenuhnya jumlah pinjaman berjumlah RM254 juta.

Ia melepasi sasaran dengan 360,000 unit telah dimulakan pembinaan untuk tahun ini, kata menteri perumahan dan kerajaan tempatan.

Perdebatan hangat berkenaan isu ini menunjukkan kuatnya pembahagian politik mengikut kaum dan betapa perkara itu perlu diubah, kata Wong Chin Huat.

NUTP sependapat dengan Maszlee iaitu kegiatan melibatkan penghayatan budaya dan agama berbeza lebih sesuai untuk meningkatkan keharmonian.

15 Exco Pemuda DAP pula dalam kenyataan pula berkata sekolah vernakular tidak boleh diheret dalam isu itu kerana ia tidak mengenakan kuota kaum dalam pengambilan pelajar.





Sumber akui ada usaha membawa semula MP Bagan Datuk menerajui Umno dibuat ketika kes mahkamahnya belum selesai

Hakim Kamarudin Kamsun turut memerintahkan kesemua harta yang disita dikembalikan kepada pemilik berdaftar.

Kata Lim parti itu tidak pernah meminta Mahathir menggantikan Maszlee dengan Teo sebagai menteri dan tiada kaitan dengan sebarang petisyen

Mereka berkumpul untuk menyokong petisyen Penang Forum bagi menggesa perdana menteri membatalkan projek yang melibatkan tiga pulau buatan.

Loo tidak dapat dihubungi selepas disiasat pihak berkuasa atas dakwaan membuat kenyataan mengancam ketua polis daerah


Jabatan Peguam Negara sedang meneliti tuntutan tersebut dan membuat kenyataan mengenai perkembangannya, kata Lim

Zakat berkenaan disampaikan melalui cek kepada penasihat MAINJ

Kata Ahmad Dusuki perbuatan harian parti musuh PAS itu hanya lakonan dan menasihati orang Islam agar tidak terpedaya seperti "beberapa ketul" hati yang menyokong DAP


Kata pemimpin Yadim itu, isu tersebut diuar-uarkan pihak tertentu antara lain untuk menunjukkan mereka 'kuat' dan dapat sokongan ramai

Lelaki yang juga seorang pemilik syarikat pembekal alat ganti itu sebelum ini ditahan semasa hadir di ibu pejabat SPRM

Tak cukup-cukup lagikah menarah balak?




