
- Sepanjang hayatAKTIFINACTIVEEXPIRED
- Didaftarkan pada:Didaftarkan pada:Akan tamat tempoh pada:AKTIFINACTIVEEXPIRED
- LANGGAN
- Renew
- Sambung Langganan
- Settings
- Hubungi kami
- Log keluar


Naib Presiden PAS nasihat pemimpin PH hitung berapa jumlah anggota parti Bersatu, Amanah dan PKR di kawasan masing-masing sebelum ajak tinggalkan parti pembangkang


Perdana menteri yakin perkara itu dapat diselesaikan dalam sesi parlimen ini.


Sepanjang tempoh itu sebanyak 46 soalan dikemukakan anggota polis Jakarta Selatan yang menyiasat isu pelakon didakwa menghina bekas isteri


Waris sasterawan negara itu memberitahu, penganjur bersetuju mengubah suai poster program tersebut dan kini dikenali sebagai Jangan Beritahu Usman Awang

Perdana menteri juga berseloroh mengadu 'dibelasah rakan-rakan PH hingga mendapat sakit belakang' dalam isu pelawaan menyertai Bersatu.

Ketua Penerangan PAS Pusat jawab tindakan Pemuda PH buat laporan polis berhubung penganjuran program politik di sebuah surau di kawasan tersebut

Komen timbalan ketua Pemuda PAS Pusat terhadap mufti Perlis ditegur kerana salah istilah. Justeru Rozaimi minta mereka telaah lebih banyak kitab





Sekiranya gagal, Mahkamah Tinggi akan meneruskan perbicaraan yang tarikhnya ditetapkan mulai 23 hingga 25 Sept.


Adun itu juga adalah bekas exco kerajaan negeri pada masa kejadian dan bertanggungjawab terhadap portfolio Jawatankuasa Pembangunan dan Penyelarasan Dewan Undangan Negeri.

Kata presiden Umno itu mereka enggan bersekongkol dengan parti yang menterjemah konsep Malaysian Malaysia

Antaranya susulan kritikan ikon Felda itu tentang sikap buruk peneroka, yang berpoligami dan "beranak anak macam kucing".










Kajian mendapati lebih 60 peratus majikan menawarkan gaji asas RM1,500 bagi lepasan TVET, berbanding gaji minimum RM1,050 sebulan.


Perlu ambil kira faktor sentimen yang tak boleh diperlekeh.

PARLIMEN l DUN Sabah meluluskan pindaan kepada Perkara 14 (2) perlembagaan negeri, untuk menambah 13 kerusi negeri pada 2016.


Syed Saddiq, Ahad lalu mengundang KJ, dengan berkata tindakan tersebut bagi memperkukuh kedudukan parti yang berhaluan sederhana buat masyarakat Melayu.



Bekas naib presiden Umno itu mengingatkan semua pihak supaya jangan takbur, angkuh, atau sombong dalam membincangkan kesatuan ummah.

Pensyarah menawarkan RM500 sebulan untuk khidmat seks atau “aktiviti-aktiviti lain” seperti memegang payu dara.

Roslan Shahir berpendapat demikian gara-gara tindakan Mahathir yang mencadangkan pengukuhan kuasa politik Melayu, baru-baru ini.

"Proses itu biar dia (Haziq) rayu. Ia ada prosesnya," kata presiden PKR.

Kumpulan antikhalwat Kedah, Skuad Badar telah mengumumkan untuk meluaskan operasi.

Menurut Caged, pengunduran Mokhtar Mohd Noor tidak memadai memandangkan Zamri Yahya tetap dalam pasukan itu.

Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan akan membentangkan kertas kabinetnya untuk mengembalikan semula pilihan raya tempatan.

"Saya telah menulis surat untuk letak jawatan tetapi kawan-kawan tolak hasrat saya," kata orang kuat Amanah Kelantan itu.



