
- Sepanjang hayatAKTIFINACTIVEEXPIRED
- Didaftarkan pada:Didaftarkan pada:Akan tamat tempoh pada:AKTIFINACTIVEEXPIRED
- LANGGAN
- Renew
- Sambung Langganan
- Settings
- Hubungi kami
- Log keluar


Kata MB dakwaan nama Jalan Panglima Bukit Gantang Wahab di Ipoh akan ditukar kepada Jalan Koo Chong Kong dimanipulasi pihak tertentu.

Aminuddin membuat penjelasan mengenai kegagalannya menghadiri satu program di sebuah sekolah menengah di Sikamat di Seremban.


PRK SEMENYIH l Mohammaddin berkata beliau tidak berniat mengganggu suasana kempen PRK Semenyih yang sedang berlangsung.



INKUES ADIB l Syed Shahril berkata arwah memberitahu dia dipukul tetapi tidak nampak peralatan yang digunakan itu.

Di bawah bumbung bangunan akhbar banyak disamannya, Anwar secara spontan kisahkan persetujuan pernah dicapai di antara beliau dengan syarikat tersebut.

Kedua-dua majistret memutuskan tidak selamat untuk menerima pengakuan bersalah tertuduh dan memerintahkan Helmee menjalani pemeriksaan mental.


TEST content with imageTEST content with imageTEST content with image

Kerajaan mengurangkan harga siling RON95 sebanyak 12 sen dan harga runcit maksimum sekarang adalah RM2.08 seliter.

Presiden PKR berkata PAS tetap diingat sebagai parti yang bersahabat dengannya, tapi apabila melibatkan fitnah dan pembohongan beliau terpaksa menegur.

Syarikat penerbangan tambang murah itu pula mengeluarkan amaran perjalanan selepas ketegangan antara India dan Pakistan memuncak.

Kerajaan dikatakan sedang berusaha menyelesaikan kes berkenaan melalui pendekatan lain selain prosiding mahkamah.

Pejabat Menteri Pertahanan berkata, perkara itu masih dalam peringkat penilaian dan proses penjualan belum diputuskan.


Pengarah dan pelakon itu sepatutnya hadir pada jam 9 pagi, namun tiba di mahkamah pada jam 12.30 tengah hari.

Menurut presiden PKR itu bukti tersebut diyakini tidak akan dapat dinafikan PAS.

Menteri pengangkutan menjelaskan isterinya, Ng Chi Ling menghadiri pertemuan dengan rakan sejawatannya di China atas dasar undangan.


Bagi GPAJ, sikap segelintir NGO yang diragui ini seolah-olah mempunyai tangan ghaib yang diselubungi motif dan kepentingan pihak tertentu.

Tindakan tersebut, kata peguam negara, diambil agar pihak berkuasa dapat menjalankan siasatan berhubung penyebaran tuduhan berkenaan.


Tee berkata isteri Loke dapat dilihat dalam gambar semasa pertemuan rasmi menteri itu dengan rakan sejawatannya, Li Xiaopeng.

PRK SEMENYIH | Antara hujah digunakan, kerajaan sekarang mengabaikan rakyat dan mengutamakan pihak industri

ULASAN | Bagi orang Sweden, membuat kereta untuk kegunaan manusia. Bukan memenuhi nafsu pemimpin politik.



INKUES ADIB l Saksi ke-17 inkues, Nasaruddin Abdullah berkata dia nampak antara lima hingga enam lelaki semacam menendang dan menumbuk ke arah bawah.



"Saya tanya lagi, Adib ingat kena pukul ke? Dia mengangguk. Sedar-sedar Adib kat mana, dia tunjuk isyarat ke bawah (seperti di sini)."

Peguam Arunachalam Kasi didakwa membuat kritikan berkaitan afidavit Abdul Hamid mengenai dakwaan salah laku hakim.

Pemangku Pesuruhjaya PAS Negeri Sembilan berkata keputusan itu berdasarkan persefahaman yang dicapai kedua-dua parti sebelum ini.



Dua anggota polis meluangkan masa lebih 70 minit untuk merakam kenyataan dibuat hakim Mahkamah Rayuan tersebut.


PRK SEMENYIH | Antara kain rentang yang diadukan mendakwa Najib akan membawa isterinya itu ke Semenyih jika BN mengalahkan PH.



Mokhtar bersyukur sebahagian pemimpin PAS tubuhkan Amanah kerana ia 'menyelamatkan' parti itu daripada kelihatan janggal.



Nabila secara sinis meminta warganet menunggu dengan sabar selain memberi bayangan ada lebih banyak imej lagi yang mencetus pertikaian.

"Sebab apa? Saya bukan kisah soal minyak, petrol, dan harga gula! ...paling penting pada saya, bumi ini bumi kita. Jangan bumi kita dipijak orang!” Tegas presiden Perkasa.

PRK SEMENYIH | "(Nazri Aziz) boleh heret kita ke mahkamah, sila bawa kita ke mahkamah," kata timbalan presiden PH.




PRK SEMENYIH | Amirudin Shari menjelaskan tindakannya memaklumkan kepada pengundi yang beliau akan datang merasmikan "projek" di Semenyih selepas Pilihan Raya Kecil.


Kisah-kisah kantoi.
/file/publisher-c1a3f893382d2b2f8a9aa22a654d9c97/2019/02/245ec5d05d69dac43ce82db3fa118088.jpg%3Ds600)








