
Jangan main golf dengan pihak berkepentingan, kata KSN
Penjawat awam tidak dihalang bermain golf atau menyertai aktiviti sukan, namun ia perlu dilakukan sebagai hobi semata-mata.

Penjawat awam tidak dihalang bermain golf atau menyertai aktiviti sukan, namun ia perlu dilakukan sebagai hobi semata-mata.

Ibrahim berkata, beliau akan menghadiri himpunan itu kerana ia adalah tanggungjawabnya sebagai seorang Islam.

Presiden BERSATU nafi beri amaran bahawa Pakatan Harapan tidak akan mengiktiraf Sijil Peperiksaan Bersepadu (UEC).

Tertuduh mengaku enggan memberi kerjasama serta bertindak agresif dengan menggigit tangan anggota berkenaan.

Ketua gerakan Baju Merah Datuk Seri Jamal Md Yunos yang selalu menghambat penyokong BERSIH kini mahu menjadi presiden Persatuan Bola Sepak Selangor (FAS).

"Pegawai kerajaan jangan ambil hak rakyat dan jangan amalkan rasuah walaupun PM boleh terima kalau rakyat sudi derma."

Selain itu, perkara yang mengharuskannya adalah suami terlibat dengan dadah, along, ada penyakit kelamin seperti aids.

Gempa bumi berukuran 7.3 skala Richter direkodkan berlaku di Laut Sulawesi hari ini.

Ini dilakukan mengorek longkang dan membina pagar di atas tanah mereka sejak November lalu.

"Seperti Lionel Messi dan Cristiano Ronaldo, mereka pun bukan hari-hari joli selepas menang anugerah," kata Zairil

Mereka juga boleh didakwa di bawah Akta Percukaian dan Akta Pengubahan Wang Haram.

Faktor yang bakal menentukan keputusan pilihan raya sentiasa berubah, kata Loke.

Mereka menghidap penyakit yang dianggap sebagai pembunuh nombor satu dunia.

Ia dilihat kesinambungan kepada 'kayuhan asnaf' mencari golongan yang layak menerima zakat di Perlis.

Kempen yang diterajui AMANAH itu berjaya mengumpulkan RM54,431.76 setakat petang ini.

“PERKASA akan bertanding, yang bertanding saya tentulah, kalau panjang umur dan sihat, saya akan bertanding di kerusi Pasir Mas."

Beliau berkata pengkritik akan menggunakan alasan kos tanah di Singapura yang tinggi sekiranya beliau berbuat demikian.

Dalam usaha meringankan masalah kewangan Felda, Rafizi mahu Shahrir tidak mengambil gaji.

"Setinggi mana kita dijulang, jangan lupa di mana kita bermula. Tahniah Faiz."

Bank yakin terhadap kenaikan harga minyak dan akan menyokong ringgit.

RM54,431.76 was raised to pay for Za’aba’s legal cost after a failed election petition.

Pihaknya akan memfailkan permohonan penyampaian ganti sama ada menggunakan ruang iklan di dalam akhbar.

Ini berhubung tuduhan bekas PM itu yang mendakwa tajaan Yayasan 1MDB ke atas jemaah haji dibiayai menerusi wang 'dicuri'.

Jamil Khir berkata kerajaan memohon kuota 30,000 jemaah tetapi kerajaan Arab Saudi memberi jumlah kuota asal iaitu 27,800 orang.

Saya telah melahirkan rasa terkejut apabila Lim menafikan lebihan bajet terkumpul sebanyak RM574 juta...

"Ini integriti kita. Mana-mana pegawai yang mengamalkan rasuah di negeri Melaka ini tidak ada tempat dan akan rasa panas."

Menjelang tarikh perkahwinannya dengan Nabila Mac depan, Sharnaaz banyak mendekatkan diri kepada Tuhan.

"Tidak ada satu penalti pun dikenakan ke atas mereka yang kehilangan pasport berbanding hilang kad pengenalan."

"Bila teruji dengan rasuah mereka sendiri terperangkap dengan rasuah," kata pegawai tinggi SPRM.

Kejayaan di Anugerah Puskas Fifa 2016 disaran dijadikan penyuntik semangat.

Beliau ke UK atas urusan kerja bersama pemimpin AMANAH lain dan guna pesawat komersial.

Jamal hadir ke pejabat FAS untuk menyerahkan surat tawaran untuk menjadi presiden FAS.

Persatuan Pasaran Kewangan Malaysia jangka kenaikan nilai ringgit itu boleh berlaku dalam masa yang singkat.

ULASAN l Rakyat mahu mengadu bahawa kerajaan adalah korup tetapi mereka begitu mudah dimanipulasi

Polis masih menyiasat dakwaan kononnya anak Ketua Menteri Pulau Pinang itu mencabul rakan sekelasnya, seperti yang disebarkan di blog pro-Umno.

"Adalah tidak patut bagi syarikat-syarikat untuk mengurangkan bonus pekerja jika bonus ditetapkan dalam kontrak mereka."

Bangunan di 51 Queen Street, Melbourne itu dijual pada harga pada A$23.4 juta berbanding harga belian A$21 juta.

"Tidak ada kumpulan, sama ada di Facebook atau platform lain, boleh mengancam wanita mengenai cara mereka berpakaian."

Mahkamah Rayuan juga memutuskan bahawa Haris Ibrahim tidak menerangkan bagaimana haknya akan dicabuli.

Badan antirasuah itu membawa pulang “beberapa kotak” bukti bagi membantu siasatan.

Bekas menteri besar Kedah itu berkata beliau tidak mahu kekal sebagai pembangkang.

Ada ketikanya memberikan pendapat yang berbeza dengan pimpinan kerajaan.

Individu itu ditangkap susulan kebimbangan terhadap penglibatan “orang dalam” dalam kes itu.

Umat Islam akan nyatakan sokongan kerana rasa kasih mereka terhadap Islam, kata Iskandar.

Artis grafik kontroversi itu dedah bagaimana lepasi sekatan dengan bantuan "Inspektor R".

Faiz mula bermain bola sepak di kawasan sawah padi di kampungnya di Ayer Hitam, Jerlun, Kedah.

Kejayaan Faiz telah mengharumkan nama negara di persada antarabangsa.

Mohd Faiz bercakap dalam Bahasa Malaysia sewaktu ditemu ramah FIFATV.

Sepakan ajaib pemain Pulau Pinang itu diundi sebagai jaringan terbaik di dunia yang dihasilkan sepanjang tahun lalu.